Telefoon 050 318 87 50

E-mail info@elzstrafrecht.nl

 
Eckert Van Linde Van der Zee verkozen tot hét strafrechtkantoor van Groningen

Eckert Van Linde Van der Zee verkozen tot hét strafrechtkantoor van Groningen

Journalisten en advocaten hebben Eckert Van Linde Van der Zee strafrechtadvocaten verkozen tot hét strafrechtkantoor van Groningen. Bovendien zijn alle drie de strafrechtspecialisten van het kantoor genomineerd voor ‘Beste advocaat van Groningen’. Een mooie erkenning en waardering. 

Dat maakte de website www.besteadvocaatvannederland.nl vrijdag 20 januari jl. bekend. Heiko Eckert en Mathieu van Linde zijn beiden genomineerd voor de beste mannelijke strafrechtadvocaat van Groningen. Greetje van der Zee is een van de drie genomineerden in de categorie beste vrouwelijke strafrechtadvocaat van Groningen. Een mooie erkenning en waardering van vakgenoten en journalisten, vinden de drie strafrechtspecialisten.

Verkiezing
De verkiezing is een initiatief van www.besteadvocaatvannederland.nl. Vanaf 2016 publiceert de site jaarlijks een lijst per provincie met namen van strafrechtadvocaten die er in dat jaar door hun optreden bovenuit staken. De site heeft willekeurig journalisten en advocaten benaderd om zo te inventariseren wie zij echt goed vinden. De initiatiefnemer op zijn site: “Elk jaar worden er lijstjes gepubliceerd van de beste strafrechtadvocaten en advocatenkantoren. Vaak komen daarbij steeds weer dezelfde grote namen terug, veelal uit de Randstad. Wij geloven echter dat er veel meer goede advocaten rondlopen die in die lijstjes niet genoemd worden.”

Nominaties en stemmen
Kijk voor de nominaties van Groningen op de site www.besteadvocaatvannederland.nl. Mocht u uw stem willen uitbrengen, dan kan dat onder Nominaties.

 

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten

Bezoekadres

Martinikerkhof 27
9712 JH Groningen
Routebeschrijving »

Postadres

Postbus 3082
9701 DB Groningen

Contact

t. (050) 318 87 50
f. (050) 311 20 46
e. info@elzstrafrecht.nl